Sint-Janshoeve

sint-janshoeve

Reservering

Je kunt bestellen om af te halen | paal

Een mooie avond met Belgisch eten – wij serveren vers bereide gerechten in een aantrekkelijke sfeer. Komt u kijken in ons restaurant sint-janshoeve, dat met een een veeltal smakelijke gerechten verrast en daarnaast ook nog eens erg gezellig is.

Authentiek restaurant met wifi

Onze veelvuldige, Belgische keuken biedt een groot aantal lekkere, met liefde bereide maaltijden. Met onze internet-toegang gaat u direct online.

Profiteer van onze cateringservice

Parkeren kunt u heel makkelijk aan de voorkant van het restaurant op onze parkeerplaatsen. Een barrièrevrije toegang is bij ons gewaarborgd. Uw huisdier kunt u bij ons rustig meebrengen. Reserveert u toch direct een tafel. Wij verheugen ons op uw bezoek. Maak gebruik van ons online-reserveringssysteem, zodat u met één muisklik een tafel bij ons kunt reserveren. Heel eenvoudig kunt u uns ook opbellen: +32011432995, om te reserveren. Als betaalmethodes bieden wij contactloos betalen, MasterCard of VISA en contante betaling. Weinig tijd? U kunt uw maaltijd ook heel eenvoudig meenemen. Voor bruiloften, verjaardagsfeestjes of de geslaagde doop van uw kind – onze cateringservice maakt er een onvergetelijk feest van. U viert een bruiloft? Wij verheugen ons, u daarbij te helpen en dit bijzondere event in uw leven op een unieke manier te verzorgen. Maandag en dinsdag zijn onze rustdagen. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst.

Locatie

Klik om de kaart weer te geven

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

sint-janstraat 42, 3583 paal, België

Maak uw reservering

+32011432995

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 – 21:00
Donderdag
11:00 – 21:00
Vrijdag
11:00 – 21:00
Zaterdag
16:00 – 22:00
Zondag
10:30 – 21:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue