Sint-Janshoeve

sint-janshoeve

Reservering

Je kunt bestellen om af te halen | paal

U wilt Belgisch gaan eten en zoekt nog een passend restaurant, waar u de avond kunt doorbrengen? In ons restaurant sint-janshoeve komt u niks tekort – lekkere gerechten en een prachtige sfeer zullen u zeker aanspreken.

Top restaurant met wifi

Wij verwennen u met Belgische, veelvuldige specialiteiten, die in onze keuken vers voor u worden gekookt. Wij bieden een gratis wifi-toegang, zodat u ook onderweg steeds up-to-date blijft.

Buitengewoon handig dankzij parkeerplaats

Parkeren kunt u heel makkelijk aan de voorkant van het restaurant op onze gratis parkeerplaatsen. Voor families met kinderwagen of mensen met beperkte mobiliteit bijzonder belangrijk: ons restaurant beschikt over een barrièrevrije toegang. Uw huisdier kunt u bij ons rustig meebrengen. Neem contact met ons op en reserveer direct. Maak gebruik van ons online-reserveringssysteem, zodat u met één muisklik een tafel bij ons kunt reserveren. Natuurlijk kunt u uns ook opbellen: +32011432995. Als betaalmethodes bieden wij contactloos betalen, MasterCard, VISA of Apple Pay en contante betaling. Voor degene die een beetje haast heeft, pakken wij het eten ook als afhaalgerecht in. Als u geïnteresseerd bent in onze cateringservice, kunt u graag contact opnemen. Wij stellen onze ruimtes ook graag voor bruiloften en andere grote evenementen ter beschikking. Neemt u even contact met ons op, wij zorgen ervoor dat deze bijzondere dag helemaal naar uw wensen verloopt. Maandag en dinsdag zijn onze rustdagen. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

sint-janstraat 42, 3583 paal, België

Maak uw reservering

+32011432995

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 – 21:00
Donderdag
11:00 – 21:00
Vrijdag
11:00 – 21:00
Zaterdag
16:00 – 22:00
Zondag
10:30 – 21:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue